homeparteneri EnerGymFranciza Contact
Energym Fitness Club Logo Dotari SalaAntrenoriProgram/Pret SalaPreturiAlimentatieNRGbgrd

SOLAR - BRONZARE


Frumusete si sanatate sub soare. Multi considera ca soarele este o distractie, dar adevarul este ca lumina soarelui are mult mai multe efecte pozitive. Daca te expui in mod regulat, soarele poate rezolva probleme ale pielii, da o culoare placuta acesteia si te binedispune.

Ultravioletele ajuta corpul sa produca vitamina D care da forta corpului. Persoanele care isi petrec mult timp la soare sunt mai optimiste si active. Ultravioletele ajuta corpul sa produca si hormoni. Dar bineinteles ca fiecare persoana reactioneaza diferit la actiunea ultravioletelor. Toate aceste beneficii ti le poate aduce un aparat de bronzat.

Diferenta esentiala dintre bronzul de la solar si cel natural este ca bronzul la solar reprezinta un mediu controlat - spectrul de lumina a lampilor produce o cantitate echilibrata de UV. Într-o instalatie de bronzare, cantitatea si caracteristicile energiei pe care le primesti sunt consecvente. Spre deosebire de bronzul natural, întotdeauna stii cât de multe raze UV primesti. Procesul de bronzare si energia produsa de bronzul natural sau cel de la solar este aceeasi, însa difera spectrul de lumina. Alte beneficii ce diferentiaza cele doua tipuri de bronzare sunt confortul, intimitatea, relaxarea si nu în cele din urma mediul controlat (eliminarea prafului sau nisipului, chimicalele si alte particule prezente în exterior). Bronzarea la solar elimina variabile precum anotimpul, timpul, conditiile atmosferice.

Click aici pentru a vizualiza galeria de imagini.

FitnessAerobicSaunaMasajSolarKarate

Copyright © 2009 Energym Fitness Club