homeparteneri EnerGymFranciza Contact
Energym Fitness Club Logo Dotari SalaAntrenoriProgram/Pret SalaPreturiAlimentatieNRGbgrd
FITNESS & BODYBUILDING

Este singurul sport perfect simetric care va ofera posibilitatea izolarii si antrenarii fiecarei grupe musculare in parte. Va stam la dispozitie cu programe de antrenament si nutritie personalizate. Obiectivele tale sunt usor de atins impreuna cu noi!

Daca doriti performanta sau atingerea unor obiective aparent imposibile pana acum, ENERGYM  FITNESS CLUB va poate pune la dispozitie instructor personal, care va va recomnda programe personalizate de nutritie si antrenament, functie de organismul si obiectivele dvs. si va va urmari si indruma cu atentie in evolutia dvs.

FITNESS

Fitness-ul este strans legat de culturism, fapt ce justifica existenta unei unice federatii de specialitate. Trebuie spus de la inceput ca acest sport nu se adreseaza exclusiv reprezentantelor sexului frumos, desi acestea sunt mai usor atrase de ideea tonifierii muschilor si a arderii caloriilor. Barbatii prefera adesea masa musculara si putina burtica nu-i deranjeaza. Fiecare este liber sa opteze pentru imaginea care considera el ca-l reprezinta cel mai bine. Oricum, culturismul si fitness-ul nu sunt doar compatibile, ci si complementare


Ce este fitness-ul?


Contrar presupunerilor unora, fitness-ul nu este doar un culturism cu greutati mai mici si rezultate pe masura. Folosirea de greutati mai mici in antrenamentele de fitness este doar o diferenta intre cele doua tipuri de activitati sportive, e drept, usor de observat. Fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic. El reprezinta o conditie pentru a arata si a ne simti mai bine. Cum gusturile difera, doza de subiectivism va fi foarte mare in definirea conceptelor de a "arata bine" si "a se simti bine", motiv pentru care si antrenamentele vor fi diferentiate in functie de caracteristicile individuale ale practicantilor: varsta, sexul, greutatea, inaltimea, capacitatea de efort, sanatatea organismului, scopul urmarit. Definitiile sunt numeroase si nu ne asumam riscul de a va plictisi cu ele. Va spunem doar ca trasatura definitorie a fitness-ului este regularitatea exercitiilor. Daca faci jogging o data pe an sau urci pe scari cand nu merge liftul nu poti sa spui ca faci fitness, acest sport presupunand intai de toate o activitate durabila. De asemenea, este foarte importanta si intensitatea exercitiilor. Un antrenament de fitness presupune o sedinta de cel putin 20 de minute de activitate dinamica, cu pauze mai mici decat in cazul culturismului


De ce fitness? 


Daca nu v-am convins inca, va prezentam principalele avantaje pe care le prezinta acest sport. Desigur, nu-i nevoie sa urmariti toate efectele din lista de mai jos pentru a practica acest sport, cateva fiind de ajuns:

  • pentru ca niciodata nu-i tarziu sa te apuci de fitness
  • pentru ca antrenamentele nu va ocupa mult timp si sunt foatre eficiente
  • pentru ca organismul dumneavoastra va deveni mai rezistent la boli
  • pentru ca va veti reduce colesterolul intr-un mod placut
  • pentru ca inima si intreg aparatul circulator nu vor avea decat de castigat
  • pentru ca veti da jos kilograme fara sa muriti de foame pentru asta
  • pentru ca veti scapa de stresul zilnic
  • pentru ca veti arata mai bine si va veti simti mai tineri
  • pentru ca veti avea mai multa incredere in fortele proprii
  • pentru ca veti avea mintea mai limpede

VERIFICA PROGRAMUL

 

Click aici pentru a vizualiza galeria de imagini.

FitnessAerobicSaunaMasajSolarKarate

Copyright © 2009 Energym Fitness Club