homeparteneri EnerGymFranciza Contact
Energym Fitness Club Logo Dotari SalaAntrenoriProgram/Pret SalaPreturiAlimentatieNRGbgrd

DANSURI MODERNE


Dansul este unul din cele mai eficiente activitati fizice pe care le poate urma un copil. Beneficiile fizice si psihologice care le are dansul asupra lor,  reprezinta sursa unei dezvoltari  armonioase  atat pentru fetite cat si pentru baietei

Dansul ii ajuta pe copii sa isi dezvolte personalitatea, latura creativa, aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societate si respectul pentru celalalt.

Totodata, dansul modeleaza caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obtinerera rezultatelor dorite.  Prin dans, copiii invata sa lucreze in echipa, invata sa se concentreze, le sunt imbunatatite abilitatile de perceptie, de observatie, toate acestea avand efecte pozitive in activitatile zilnice, inclusiv in cele scolare.

Cursurile de dans sunt structurate pe grupe de varsta incepand cu cei din primul anisor de scoala, pana la ultima clasa de liceu astfel fiecare copil se va integra usor intr-un mediu nou. Acestia vor invata mai multe stiluri si categorii de dans cum ar fi contemporan, hip hop, irlandez, can can, latino etc. Scopul cursurilor  reprezinta insusirea miscarilor de baza a dansurilor mentionate prin metode atractive, placute si usoare de invatat pentru copilul tau. Principiile pe care ne bazam la cursuri sunt: ritmica, muzicalitatea, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. In timpul cursurilor de dans se folosesc jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei.

Cursurile de dans se vor dovedi a fi benefice pentru copii dumneavoastra din toate punctele de vedere. Ii vom ajuta sa isi consume energia intr-un mod creativ si plus de asta se vor distra.

VERIFICA PROGRAMUL

 

Click aici pentru a vizualiza galeria de imagini.

FitnessAerobicSaunaMasajSolarKarate

Copyright © 2009 Energym Fitness Club