homeparteneri EnerGymFranciza Contact
Energym Fitness Club Logo Dotari SalaAntrenoriProgram/Pret SalaPreturiAlimentatieNRGbgrd

AEROBIC

De ce aerobic? Pentru ca atunci cand faci aerobic iti folosesti toate grupele de muschi precum si iti imbunatatesti respiratiei si ritmul cardiac.

Exercitiul aerobic te poate ajuta sa pierzi din greutate, sa suporti mai bine stresul, sa-ti intaresti sistemul imunitar si reduce riscul anumitor afectiuni. Din cap pana in picioare, aerobicul iti poate imbunatati toate functiile corpului si te face sa te simti mai sanatoasa si mai fericita.

Aerobicul iti stimuleaza inima - care este tot un muschi - intr-un mod pozitiv si o ajuta sa fie mai puternica si mai eficienta. Efecte benefice aduce si asupra psihicului. Intregul corp obtine avantaje prin practicarea acestui gen de exercitii.

Tae-Bo este ultima moda in materie de exercitii fizice, o combinatie intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cugreutati. Intr-o ora de antrenament "se ard" cam 500 - 800 de calorii, comparativ cu 300 - 400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic. Acest sport imbunatateste echilibrul, coordonarea,mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos. Il recomandam celor care sunt deja intr-o forma sportiva mai buna.

Click aici pentru a vizualiza galeria de imagini.

FitnessAerobicSaunaMasajSolarKarate

Copyright © 2009 Energym Fitness Club